БЕЗПЛАТНА ОФЕРТА

Безплатна оферта за довършителни ремонти и ремонт на бани се изготвя след кратък, но съдържателен разговор по телефона, ако става въпрос за нещо по-малко, като може да се даде цена и веднага.

 • За да получите безплатна оферта за по-голям и основен ремонт на баня, изпратете запитване /чрез формата за връзка по-долу/ , на Вайбър /тел.0888-80-17-16/или на майл –  i.sechkov@abv.bg. Колкото по – изчерпателно е описанието на желаните услуги, толкова по-точна ще бъде и офертата ни.

Правилно взетите размери, типовете работа и точността в описанието ще доведат офертата по-близко до своята истинска стойност.
Ако има и приложени снимки ще бъде чудесно.
Моля, нека в и-майла да присъства и Вашия телефон и Име. Почти винаги се налагат уточнителни разговори.

Срока за изготвяне на безплатна оферта – до 4 работни дни.

Какво е необходимо да ми пратите, за да получите една значително точна, безплатна оферта за ремонт на баня:

1. Какво има да се демонтира от банята – мивка, душ, смесители, тоалетна, окачен таван, врата, вентилатор и т.н.

2. Какво ще се кърти в банята – под, стени, вана, каса на врата, вътрешни зидове, стени и други.

3. ВиК-ато ще се сменя ли? И ако се сменя къде – в пода, в стените, вертикални тръби, каменинови стари тръби, ще има ли разместване на сегашните позиции по тоалетна, мивка, душ? Ще има ли вана, душ кабина, хигиенен душ и всичко по ВиК.

4. По пода замазката каква ще бъде? Колко дебела и с колко наклони към сифоните? Наклон към един сифон или към два? Къде ще бъдат положени сифоните? Под душа и мивката,  само един централен или други варианти. Какви ще са сифоните? Ленеен, кръгъл, квадратен…

5. Стените след къртенето на плочките как ще бъдат изправяни? С картон на конструкция/ако има нови тръби и тънки стени, в които не могат да се вкопаят ВиК тръбите/, картон на лепене + дюбелиране или с мазилка премазани? Ако ще бъдат премазвани и  са много криви самите стени, могат да отидат над 50-60 чувала с мазилка, като всеки един от тях тежи по 25 кг. Или няколко стени с картон, няколко с премазване?

6. Размери на пода по дължина и ширина. Размери на стените на банята или тоалетната по дължина, ширина и височина. Размери на чупките в банята при кутията за тръбите или други вътрешни чупки.

7. Електрическите кабели. Ще се пускат нови кабели изцяло, или ще се ползва старото окабелване, като от него се прихващат нови ел. кабели за луни на таван, шкаф с лампа над мивка, вътрешен контакт, за бойлер, лед осветление, малки лунички сложени в декоративни ниши над тоалетна или до душ? Как ще се включват лампите и вентилатора? На един външен ключ едновременно или ще има два ключа? Ако има бойлер, къде ще се монтира бойлер таблото? Колко броя луни ще има на тавана, каква мощност и с каква големина?

8. Къде ще има хидроизолация, каква и колко слоя? Ще бъде само в душ зоната до височина 1.80 см. или ще бъде в цялата баня по стените и пода? Ще има ли хидро ленти по ъглите на банята? Ще има ли ленти по кутията за обличане на окачената тоалетна? Цялостна изолация или частична? Какъв клас ще е хидроизолацията – нисък, среден, висок? 

9. Плочките по пода с какъв размер ще са и ще могат ли плочки с определен размер големина, да се сложат на баня с два сифона? Има варианти, когато не е желателно големи плочки да се слагат на баня с два сифона. Как ще се редят плочките по пода – по диагинал или линейно?

10. Какъв ще е размера на плочките по стените, с каква големина и с калко цветови гами? Дали ще са от една серия или различни?/ Обикновено плочките от една серия са със значително по-малки разлики в размерите си, става въпрос за разлика на плочките една с друга от 1-2 мм, но на 10 реда плочки тези 2 мм. стават 2 см./ При плочките от различни серии съм наблюдавал доста разлики в размерите при налагането им една с друга. Лепенето на плочките за стени с размер под 30 см. са с една цена, плочките със стандартен размер от 25/60 см, 25/70 см. са с друга цена за труд монтаж, а плочки с размер над 120 см. са с трета цена за поставяне. Декоративни пана, фризове, нестандартни форми/ шестоъгълни, осмоъгълни/ също имат своя цена за монтаж. Моля, уточнете тези фактори при запитването си за безплатна оферта.

11. Каква ще бъде фугата, ще има ли лайсни по ъглите? Лайсните метални, pvc или други ще са? Колко метра лайсни за монтаж ще има?

12. Вратата ще се сменя ли? Ще бъдат ли оформяни ръбовете на новата врата с лайсни? Къде „ляга“ врата? Дали е разположена към банята или към коридора? При тази баня вратата равни с коридора и се оформя отвътре с метални лайсни. При тази баня вратата равни с банята.

13. Ще има ли кутия от картон с която ще се  крият тръбите от парното?

14. Каква ще бъде ревизията за достъп към водомерите? Обикновена pvc, на магнитни окачвачи с плочка или друг вид? Къде е ревизията? И къде ще бъде след ремонта? Под мивката, зад тоалетната, другаде?

15. Таванът  на мокрото помещения по какъв начин ще бъде направен? Окачен таван с луни, растерен, само със шпакловка и боядисване, с драскана мазилка или друг вид?

16. Санитарията каква ще е? Обикновена тоалетна моноблок или окачена тоалетна с конструкция? Къде ще бъде тя? Ще има ли декоративни ниши около нея? Мивката ще бъде с шкаф под нея или с плот? Душът вграден ли ще е или обикновен? Смесителите кой стандарт ще са? С две кранчета от стената или с едно от мивката? Ще има ли ниши при душа? Аксесоари за монтаж и декоративни елементи.

17. Желателно е да се изпратят 4 снимки от различните позиции в настоящето състояние на помещението за основен ремонт.

18. Желателно е да се изпрати 3д проект за бъдещата визия на банята. Проекта се изготвя от магазина за бани. Препоръчвам Банястил в Люлин, където мога да съдействам за възможно най-безпроблемно обслужване и доставка на всичко за банята.

Възможно е да има още неща за уточняване по правенто на офертата за Вашата баня, които не бих могъл да го коментирам без оглед. Но с така подадената информация от Вас ще направя една оферта на 90% точна. 

Ако се затруднявате с предоставянето на горепосочената информация, чувствате се несигурни дали ще се справите или няма да пропуснете нещо, тогава може да се обадите или пуснете запитване за платен оглед, след който получавате актуална оферта за крайната цена на Вашия ремонт.

 

ПЛАТЕНА ОФЕРТА И ОГЛЕД

Платената оферта е с цена от 30 лв. за ремонт  на баня и 50 лв. за ремонт на апартамент.  

Тя включва:

1. Идване в час след работно време – между 17-19 часа. Събота и неделя също.

2. Снемане на точните размери.

3. Определяне на точните количества.

4. Посочване на точните видове работи и тяхната последователност.

5. Съветване и разговор за същината на ремонта и как да се получи най-качествен ремонт с възможно по-малко капитали инвестирани от Клиента. Ако е възможно. / примерно: може да сте получили оферта от майстори, че е необходима цялостна мазилка по стените, а те всъщност да са прави и да нямат нужда от такава. Друг вариант е да са пропуснати нарочно видове дейности от самозвани майстори, да Ви се даде умишлено по-ниска цена, за да могат да се включат в ремонта, като ще искат пари след това пак /

6. Изготвяне на оферта в рамките на тридневен срок и предоставянето и на посочен от Клиента и-майл или на Вайбър.

При сключване на договор за работа с нас Ви се приспадат парите от изготвяне на офертата в ДВОЕН размер от общата сума на ремонта. 

Сумата за огледа се връща в при сключване на договор за работа.

УСЛУГИ

 • Къртене, чистене, извозване
 • Водопровод и канализация
 • Отопление
 • Електричество
 • Замазки
 • Шпакловки
 • Гипсокартон
 • Лепене на фаянс и теракот
 • Монтаж на дограма
 • Топлоизолация
 • Ремонт на бани
 • Груб строеж
 • Интериорен дизайн

ЗА НАС И КОНТАКТИ

 • ET „Георги Сечков“ е създадена през 1994 г. в гр. София.
 • Въз основа на придобития опит и традиции, с присъствието си в строителния бранш повече от 26 годининие предлагаме качество, надежност и бързина на извършваните строителни услуги и гарантираме перспективно сътрудничество с настоящи и бъдещи Клиенти.
 • Гаранция за Вашия ремонт от 2 години.
 • За връзка: 0888 80 17 16 – Йордан Сечков Запитване и записване за оглед може и чрез формата за контакт.
Scroll Up